Daca ai suferit un accident RCA și ai mașina în daună totală economică trebuie să știi faptul că formula legală în caz de daună totală economică este ața: V.M.D. = V.P. – V.E.

Cine spune altfel te minte !!!

V.M.D = valoare maximă de despăgubire

V.P. = valoare de piață auto avariat la momentul accidentului (nu de pe OLX sau AUTOVIT, ci din softuri specializate precum DAT sau Audatex. – softuri specializate, dar mânjite cu bani, probabil, de către asiguratori ca să pună valori cât mai mici)

V.E. = valoare epavă licitată de asiguratori pe niște site-uri interne (unde noi, păgubiții RCA, nu avem acces)

Pe acele site-uri de licitații online sunt doar unii băieți „deștepti” din dezmembrări care plătesc taxe de șmecherie să „prindă daune totale” pentru niște auto pe care le repun în circulație după ce le repară la garaj.

Este posibil să o cumperi chiar tu după 30 zile daca îi schimbă culoarea sau nu. (Boss, e din România, are km reali, nu are accident, e de la un doctor care mergea cu ea doar la serviciu zilnic, dar a făcut buy-back pt alta nouă).

Încă mai merge prosteala la unii oameni neinformați în sfera daunelor auto, nu-i așa? 🤔🤔🤔

E o afacere de succes pentru unii, dar păgubiții RCA rămân ai nimănui. E corect/legal așa ceva? Ziceți voi ce părere aveți 🙏🙏🙏.

🤗🤗Să auzim doar de bine și să gândim doar pozitiv. 👍👍🙏🙏🤝🤝. Cand apar probleme, ne găsiți pe grupul de pe Facebook să vă ajutăm!

Să nu distribuiți acest mesaj la voi pe rețele de socializare, căci e o informație ultra secretă pe care trebuie să o păstrați doar pentru voi! Glumim, desigur 🤝🙏👍🤗🤗.

P.S. – Când aveți probleme cu asiguratorii în caz de daună totală, puteți să le arătați această postare și apoi să-i întrebati dacă vor să se mai gândească puțin să vă facă o ofertă de despăgubire corectă și legală bazată pe Legea 132/2017 și Norma ASF 20/2017.

Articol scris de Leonard Petre, Președinte APRCA

 

📬Email: office@aprca.ro
👩‍💻Web: www.aprca.ro

📗📙📘Dacă consideri că aceste informații ar putea fi utile și altor persoane, te rugăm să dai un share/distribuire acestei postări.🙏🙏🙏

📗📙📘Discutăm zilnic despre soluționarea dosarelor de daună pe cel mai mare grup de Facebook alături de cei 10 moderatori cu experiență în daune RCA : Vino şi tu alături de noi pe #GrupulPăgubițilorRCA să fii informat. 🙏🙏🙏.

📗📙📘 Deviza noastră: Un om informat este un om bogat ce nu poate fi înşelat.

💬 Spune-ne părerea ta în comentarii! 💬

Lasă un comentariu

Consultanța este gratuită pentru membrii asociației. Te poți înscrie GRATUIT chiar acum!

Înscrie-te și tu pe Grupul Păgubiților RCA! Beneficiezi de sfaturi și informații în caz de daună!