Cum ar putea fi posibil ca un mecanic auto de 38 de ani să aibă în relaitate vreo 90?

La prima vedere am fi tentați să spunem faptul că așa ceva nu este posibil, însă analizând postarea din #GrupulPăgubițilorRCA putem observa cu ușurină umorul fin al unui membru al grupului care ne oferă mai multe explicații.

Este de fapt o anectdotă scurtă care face o paralelă între un om care lucrează efectiv în service-auto la program de 8h/zi și faptul că programele de specialitate care realizează devize de reparație alocă mai multe ore pentru reparația unei mașini comparativ cu cât se lucrează în realitate.

Nu intrăm în subiectivism! Nu vreau să arătăm faptul că se lucrează mai mult sau mai puțin. Ne-a plăcut umorul postării și noi, cei de la APRCA, ne-am gândit să-l împărtășim cu tine, cel care citești acum aceste rânduri!

Mesajul nostru este acela că putem fi plini de umor chiar și atunci când ne aflăm într-o situație de impas, poate chiar și în caz de daună RCA!

Dacă vrei să faci parte din cea mai mare comunitate, dacă vrei să fii la curent și foarte bine informat în materie de daune RCA, ar fi ideal să știi că există #GrupulPăgubițilorRCA! Sfaturile sunt gratis, sunt publice și sunt cu sutele! 

 

Articol scris de Leonard Petre, Președinte APRCA

 

📬Email: office@aprca.ro
👩‍💻Web: www.aprca.ro

📗📙📘Dacă consideri că aceste informații ar putea fi utile și altor persoane, te rugăm să dai un share/distribuire acestei postări.🙏🙏🙏

📗📙📘Discutăm zilnic despre soluționarea dosarelor de daună pe cel mai mare grup de Facebook alături de cei 10 moderatori cu experiență în daune RCA : Vino şi tu alături de noi pe #GrupulPăgubițilorRCA să fii informat. 🙏🙏🙏.

📗📙📘 Deviza noastră: Un om informat este un om bogat ce nu poate fi înşelat.

💬 Spune-ne părerea ta în comentarii! 💬

Lasă un comentariu

Consultanța este gratuită pentru membrii asociației. Te poți înscrie GRATUIT chiar acum!

Înscrie-te și tu pe Grupul Păgubiților RCA! Beneficiezi de sfaturi și informații în caz de daună!