Filter

APRCA

Fii informat! Cunoaște-ți drepturile legale în caz de daună RCA!

august 5, 2020
Asiguratorul este obligat: Să efectueze constatarea daunei în maxim 3 zile de la avizare! În caz contrar ai dreptul la auto la schimb plătit de asigurator! Să plătească platforma de tractare în cazul în care auto nu este deplasabil din punct de vedere tehnic, pe baza facturii......
APRCA

Ce trebuie să conțină dosarul de daună în caz de accident RCA?

iulie 20, 2020
Este cea mai frecventă întrebare pe care ne-o adresează păgubiții RCA atât prin mesaje private, cât și pe #GrupulPăgubițilorRCA. Bineînțeles că nu e singura întrebare în legătură cu daunele RCA, însă astăzi vă vom explica în detaliu ce documente sunt necesare pentru deschiderea unui dosar de daună!
APRCA

6 pași de urmat obligatoriu când vinzi mașina personală!

iulie 20, 2020
Nu de puține ori am fost întrebați de către membrii Grupului Păgubiților RCA despre ce este de făcut atunci când încercăm să vindem mașina personală către un potențial cumpărător, astfel că ne-am decis să vă informăm gratuit, să aducem mai multă claritate astfel încât să evităm eventualele probleme ce ar putea apărea după vânzarea autovehiculului nostru!
APRCA

De ce ne spun cei din call center lucruri neadevărate în mai toate cazurile?

iulie 7, 2020
Am tot văzut de-a lungul timpului, pe #GrupulPăgubițilorRCA, tot felul de postări din partea păgubiților RCA care după ce sunau în call center-ul asiguratorilor să întrebe diverse lucruri despre dosarele lor de daună, veneau cu tot felul de informații false, informații comunicate chiar de către cei din call center.
APRCA

Dacă în cazul unui accident RCA se întâmplă să treci prin situațiile de mai jos…

iulie 1, 2020
Te vom sprijini şi te vom îndruma pas cu pas până iți vei soluționa problema. Iți vom face cunoscute toate drepturile legale pe care le ai în caz de daună RCA.
APRCA

Viața revine la normal după COVID-19! Este excelent pentru toată lumea.

iunie 29, 2020
Imediat ce am avut parte de o relaxare din partea autorităților în contextul COVID-19, tot mai mulți oameni au revenit la starea normală de activitate. Am început să circulăm mai mult, să interacționăm mai mult, dar în același timp să fim tot mai mulți în traficul de zi cu zi.

Consultanța este gratuită pentru membrii asociației. Te poți înscrie GRATUIT chiar acum!

Fii informat! Abonează-te la știrile APRCA pentru a primi toate noutățile!