Filter

APRCA

Intersecția care a dat cele mai multe bătăi de cap șoferilor. Sute de răspunsuri greșite la chestionarul auto!

12/08/2020
La o primă vedere intersecția din imaginea din acest articol pare banală. Poate că din această cauză cei mai mulți șoferi au tratat-o cu superficialitate și au greșit răspunsul.
APRCA

10 pași de urmat în caz de accident RCA fără victime

07/08/2020
Este știut faptul că nimeni nu își dorește să fie implicat într-un accident rutier, însă dacă totuși inevitabilul s-a produs ar fi bine să știi care sunt pașii de urmat pentru soluționarea rapidă a dosarului de daună RCA!
APRCA

Fii informat! Cunoaște-ți drepturile legale în caz de daună RCA!

05/08/2020
Asiguratorul este obligat: Să efectueze constatarea daunei în maxim 3 zile de la avizare! În caz contrar ai dreptul la auto la schimb plătit de asigurator! Să plătească platforma de tractare în cazul în care auto nu este deplasabil din punct de vedere tehnic, pe baza facturii......
APRCA

Ce trebuie să conțină dosarul de daună în caz de accident RCA?

20/07/2020
Este cea mai frecventă întrebare pe care ne-o adresează păgubiții RCA atât prin mesaje private, cât și pe #GrupulPăgubițilorRCA. Bineînțeles că nu e singura întrebare în legătură cu daunele RCA, însă astăzi vă vom explica în detaliu ce documente sunt necesare pentru deschiderea unui dosar de daună!
APRCA

6 pași de urmat obligatoriu când vinzi mașina personală!

20/07/2020
Nu de puține ori am fost întrebați de către membrii Grupului Păgubiților RCA despre ce este de făcut atunci când încercăm să vindem mașina personală către un potențial cumpărător, astfel că ne-am decis să vă informăm gratuit, să aducem mai multă claritate astfel încât să evităm eventualele probleme ce ar putea apărea după vânzarea autovehiculului nostru!

Consultanța este gratuită pentru membrii asociației. Te poți înscrie GRATUIT chiar acum!

Fii informat! Abonează-te la știrile APRCA pentru a primi toate noutățile!