Filter

APRCA

Vătămare Corporală sau Deces din accident 2024

17/05/2024
Pentru obtinerea obținerea despăgubirilor corecte in caz de vatamare corporala sau deces, apelează la profesioniștii de la Asociația Păgubiților RCA.
APRCA

E oficial. Faliment Euroins 2023. Recupereaza banii pe RCA.

03/07/2023
Gata, acum este oficial. Faliment Euroins. Recupereaza-ti banii pe RCA. Euroins a intrat in procedura de faliment. Atentie! Toate politele de asigurare RCA vor expira de drept pe data de 08.09.2023 chiar daca pe polita RCA este trecuta o alta data ulterioara acestei date, de exemplu octombrie, noiembrie, decembrie, etc.
APRCA

Interviu cu presedintele Asociatiei Pagubitilor RCA

30/09/2021
Dacă nu ar fi existat atâtea probleme cu despăgubirile, Grupul Păgubiților RCA de pe Facebook nu ar fi ajuns la peste 28.000 de membri.
APRCA

Intersecția care a dat cele mai multe bătăi de cap șoferilor. Sute de răspunsuri greșite la chestionarul auto!

12/08/2020
La o primă vedere intersecția din imaginea din acest articol pare banală. Poate că din această cauză cei mai mulți șoferi au tratat-o cu superficialitate și au greșit răspunsul.
APRCA

10 pași de urmat în caz de accident RCA fără victime

07/08/2020
Este știut faptul că nimeni nu își dorește să fie implicat într-un accident rutier, însă dacă totuși inevitabilul s-a produs ar fi bine să știi care sunt pașii de urmat pentru soluționarea rapidă a dosarului de daună RCA!

Consultanța este gratuită pentru membrii asociației. Te poți înscrie GRATUIT chiar acum!

Fii informat! Abonează-te la știrile APRCA pentru a primi toate noutățile!