Am primit de.a lungul timpului, de cateva sute de ori, intrebarile de mai jos:


La ce firma sa.mi fac RCA.ul ? Care asigurator e cel mai serios? Care despagubeste cel mai bine si cel mai rapid?

Voi face cateva explicatii pentru voi toti. RCA.ul este o polita de asigurare cu scop social. Ea ne ajuta sa nu scoatem noi bani din buzunar atunci cand se intampla un eveniment nefericit. Asigurarea RCA este guvernata de Legea 132/2017, de Codul Civil si de inca 2 Norme de aplicare emise de catre ASF.

Asigurarea RCA acopera fix ACELEASI RISCURI indiferent de asiguratorul care o emite si are fix ACELEASI EXCLUDERI. Sumele asigurate sunt identice la toti asiguratori atat pentru daunele materiale cat si pentru vatamarile corpolare sau deces.

SI TOTUSI DE CE EXISTA DIFERENTA DE PRET INTRE ASIGURATORI daca niciunul nu imi aduce niciun beneficiu in plus fata de celalalt?

Pai raspunsul e foarte simplu! – si o sa raspund tot cu o intrebare!
De ce painea sau orice alt produs e mai ieftin/a la magazinul X si mai scumpa la magazinul Y? Vorbim asadar de un interes economic.

Pai daca totul e pe interes economic eu de ce as cumpara cel mai scump RCA, daca toate RCA.urile fac exact acelasi lucru? Eu nu am voie sa am interes economic?

Pai n.am incredere in cei care vand cel mai ieftin RCA caci de regula sunt companii care nu se bucura de o buna reputatie in piata! Ok, este adevarat , dar exista solutii pentru astfel de situatii/probleme!

Care? Una dintre ele, ar fi sa cumpar cel mai ieftin RCA la care sa atasez cardul de daune Silver de la APRCA la pretul promotional de numai 30 lei, pret valabil pana pe 31.12.2023 si stau linistit 12 luni caci in caz de dauna primesc toate beneficiile cardului si consultanta din partea lui Leonard Petre in caz de accident RCA.

Beneficiile cardului sunt aici: https://aprca.ro/produs/card-de-daune

Pretul promotional este valabil doar daca facem dovada ca avem un RCA valabil la momentul achizitiei cardului. Dovada se face prin transmiterea foto RCA pe wtsapp. Colegii mei te vor contacta dupa ce plasezi comanda in 2-3 zile. Pai de ce in 2-3 zile si nu pe loc? Volumul comenzilor este extrem de ridicat si fiecare card se personalizeaza individual! Sarbatori fericite tuturor.

Plaseaza comanda ACUM: Pret 30 lei . Click aici: https://mpy.ro/4812b3mev